0345-549360

Families vertellen

Hanny heeft de uitvaart van mijn man zeer vakkundig en met persoonlijke begeleiding gedaan met respect voor onze wensen. Hanny was duidelijk in haar uitleg en begeleiding naar de familie toe. Dat gaf mij veel rust in deze verdrietige periode.

Tineke, Culemborg, juni 2023

contact

Dankjewel voor de persoonlijke en correcte begeleiding. Wij hebben het contact als zeer correct en prettig ervaren na het onverwachte overlijden van mijn broer. Jij zorgde voor rust en vertrouwen in een spannende week. Alles verliep zacht, geruisloos en rustig. De live muziek, de aankondigingen en de mooie woorden bij de introductie vonden wij erg indrukwekkend.

René Hillesum, Bilthoven, september 2023

(in samenwerking met Dela)

Warmte, respect, veel keuzevrijheid en liefdevolle hulp bij de moeilijkste dagen van je leven.

Hanny is een warme vrouw met veel ervaring; ze kan goed luisteren! Ze reikt veel mogelijkheden aan, maar laat je zelf kiezen wat bij je past. Ze dringt zich niet op en “stuurt” je niet. Alles kan, niets is onmogelijk. Ze neemt je uit handen wat kan, maar geeft je het gevoel dat je zelf de regie houdt. Ze is altijd beschikbaar en helpt waar kan. We hebben het afscheid helemaal zelf gedaan, Hanny was op de achtergrond aanwezig en greep alleen in als het nodig was. Dit alles zorgt er voor dat we met heel goede gevoelens, veel liefde, warmte en fijne herinneringen terug kijken op een verdrietige periode.

Heel veel dank Hanny, je bent een mooi mens!

Joke, Culemborg april 2023

Hannie weet precies wat er moet gebeuren en waar er advies en regie nodig is vanuit haar rol. Altijd ondersteunend en op de achtergrond, maar regievoerend in het totale proces. Ook in het zakelijke aspect is Hannie heel transparant. Wat een mooie en grote kwaliteit! Dank daarvoor!

Ad, Culemborg, april 2023

In verdrietige omstandigheden een steunpilaar. 

Na het overlijden van zowel mijn moeder en na 4 maanden mn vader voortreffelijk opgevangen en begeleid door Hanny in het hele proces naar de crematie toe. Dit alles op een zeer prettige, zakelijke, maar niet te zakelijke, invoelende en vakkundige manier.

Anneke, Culemborg mei 2023

Heel fijn en warm. Alle zorgen worden uit handen genomen. Dankjewel voor alles.

Marianne van Nunen,

Beusichem, juni 2023

kaarsen en roos

Overal was aan gedacht. Ik zou De Witte Roos Uitvaartverzorging zeker aanbevelen.

Anouk Vermeulen, Culemborg augustus 2023

Eigenlijk niets op aan te merken. Alles liep op rolletjes. Aandacht, efficient, niet op de voorgrond, Elke wens kon geregeld worden t/m een Citroen DS als rouw-auto. Geweldig ! Wat wil je nog meer ?

Frank Baerveldt, Amersfoort, april 2023

Dankjewel Hanny voor de goede zorgen. Ik kan je aan iedereen aanbevelen. Er wordt veel uit handen genomen.

Denkt, helpt en leeft mee.

Eric v K. Houten, mei 2023

We hebben ons erg gehoord gevoeld vanaf het eerste moment dat we in contact kwamen met de Witte Roos. Hierdoor hebben we de week als erg prettig ervaren en hebben we op onze manier een waardig en mooi afscheid gehad. Tijdens de dienst vonden we Hanny erg deskundig, maar tegelijkertijd ook erg persoonlijk en warm. Al onze wensen werden gerespecteerd en op onze manier uitgevoerd. Al met al een hele fijne ervaring.

Janique, Meteren, april 2023

Prachtige uitvaart gehad! Hanny is zeer kundig en wist onze wensen perfect te vertalen zodat we op een bijzonder mooie manier afscheid hebben kunnen nemen.

Lisette van Binsbergen, Wijk bij Duurstede

Heel persoonlijk, nam alle tijd. Respectvol! Reageerde snel op vragen en onduidelijkheden. Heeft ons heel goed begeleid bij het afscheid nemen. We zijn heel tevreden! Ondanks het gemis van onze diebare, was het een mooie afscheid dat precies bij ons past. Bedankt!
Sonia da Silva, Culemborg november 2022

Complimenten voor de manier waarop de uitvaart van “moeders” gegaan is en je ons daarin meegenomen hebt. Het was voor mij de eerste keer. Om het maar simpel te zeggen. Ik weet nu “hoe het hoort”.

Egbert, september 2022

Dankjewel voor alles Hanny, alles is heel erg naar tevredenheid gegaan. Het was een mooie dienst, waar we dankbaar op terugkijken.

Gert Fransen, Tiel november 2022

Het is een mooie door jullie verzorgde uitvaart van Toon geweest, het kon niet beter, toppie.

 

Hans V. Udenhout, februari 2023

Ondanks een vervelende tijd, was dit een hele fijne ervaring. Ik zal in de toekomst zeker weer gebruik maken van de witte roos!

Mama van Lucas, Culemborg september 2022

Heel erg liefdevol, bijgestaan door Hanny en haar team.
Roy van Leeuwen, Utrecht oktober 2022
Wij wilde graag een gouden kist voor mijn lieve vrouw, zelf gedaan, samen met mijn kinderen. Dankjewel Hanny voor alle begeleiding.
Daan, Wijk bij Duurstede.

Hanny heeft ons geweldig en zeer persoonlijk begeleid bij de uitvaart van onze moeder.

 

Carla S. te Culemborg, juni 2022

Dankjewel voor je ondersteuning van ons de afgelopen weken. We hebben het als heel prettig ervaren. Dank daarvoor.

Adri P. Culemborg, september 2022

 

Wat zijn we goed opgevangen door Hannie. Alles was zo perfect geregeld. Heel fijn dat we al voor het overlijden van Nico alle wensen konden bespreken. Zo weet je wat je kunt verwachten en aan alle wensen werd voldaan. Hannie is een lieverd die met je meedenkt. Wij zijn zeer tevreden met alles wat ze voor ons en onze Nico gedaan heeft. Een mooi en waardig afscheid.

Fam. Wiselaar, Den Bosch, januari 2022

We hebben van begin tot het einde een heel fijn contact gehad met Hanny. Ze neemt alle tijd om alles rustig te kunnen regelen. De samenwerking met haar was uniek en geweldig waardoor ik mijn oma een waardig afscheid kon geven. Chapeau !! Hanny is een topper, bedankt !!

 

J.H. te Culemborg, juni 2022

De Witte Roos Uitvaartverzorging heeft met heel veel liefde en geduld de uitvaart van mijn echtgenoot geregeld. Hanny heeft onze kinderen overal bij betrokken en (het allerbelangrijkste) vooral mijn ideeën gevolgd en mij in mijn kracht gezet. Dit zorgde ervoor dat de uitvaart, en de weg ernaartoe, een mooie, warme en liefdevolle herinnering is geworden. Na afloop heb ik veel complimenten ontvangen over de persoonlijke condoleance en bijzonder liefdevolle dienst en deze deel ik graag met degene die het allemaal mogelijk heeft gemaakt.

Hanny, nogmaals dank voor alles wat jij voor mij en onze kinderen in deze intens verdrietige tijd hebt kunnen betekenen. En hoewel wij hopen dat het nog ontzettend lang gaat duren, zullen wij onze weg naar jou ooit terug vinden.

Josina van D., Culemborg maart 2022

De begeleiding die wij hebben gehad voor en tijdens de crematie van onze moeder, was zeer goed en vakkundig.
Hanny was altijd bereikbaar en dacht overal in mee om onze wensen te realiseren. Dit was voor ons als familie een hele geruststelling.

Coen van den Berg, Culemborg april 2022

Hanny was er om van alles te regelen in de dagen voor de begrafenis van onze vader. Mede dankzij haar hebben wij onze vader het afscheid kunnen geven dat wij voor ogen hadden.

Emmy van de Wiel, Culemborg april 2022

“Wanneer ik weer in de omstandigheden zou komen dat een uitvaart geregeld moet worden dan laat ik dit met alle vertrouwen weer aan Hanny over. “

J. van Vugt, Culemborg maart 2021

 

“Het bijzondere vind ik dat het heel persoonlijk is. Er is alle aandacht voor de overledene en voor de nabestaanden. Niets is voor ze teveel”.

Fam. de Graaf, december 2021

“Hanny heeft voor mijn moeder de perfecte uitvaart verzorgd. Alle complimenten namens Moniek, Jarno, Linda, Richard en Viva en Mosa”

Moniek Linsen, jan 2021 Culemborg

 

“Wij zijn zeer tevreden. Het team van de Witte Roos verdient een 10 op alle onderdelen.”

Fam. Vermeulen, september 2021

 

“Lieve Hanny, dankjewel. Zonder jou was het afscheid van mijn vader nooit zo mooi geworden. Alles wat wij wilden heb je mogelijk gemaakt. Dank voor de warme en persoonlijke begeleiding en de mooie woorden tijdens de dienst”.

Mw. H. Vogels, Tiel, 2021

Op het moment dat mijn moeder overleed en ik Hanny ook gelijk aan de telefoon kreeg werd alles gelijk in werking gesteld. Het bijzondere vind ik dat ze heel persoonlijk is en alle aandacht heeft voor de overledene en de nabestaanden. Niets is teveel gevraagd. Ze heeft voor mijn moeder de perfecte uitvaart verzorgd. Ook denkt ze mee met kostenbesparing en het afhandelen van de overlijdensverzekering. Complimenten.

Jarno, Culemborg, januari 2021

“In de periode voorafgaand aan de uitvaart is er zeer regelmatig contact geweest. Op de dag zelf was alles tot in de puntjes geregeld.” 

Ineke K. Culemborg 2020

“ Wat een geluk dat Hanny alle dagen voor ons klaarstond! Ik hoop dat het nog lang duurt voordat wij weer een afscheid moeten regelen. Maar mocht het zover komen, dan hopen wij dat Hanny weer de uitvaart kan verzorgen”.

Jolanda W. Culemborg 2020

“De Witte Roos is persoonlijk en betrokken. Wij zijn zeer onder de indruk van de persoonlijke maar zeer professionele opstelling van deze uitvaartondernemer.”

Fam. Valk, Culemborg mei 2020

“Wanneer ik weer in de omstandigheden zou komen dat een uitvaart geregeld moet worden dan laat ik dit met alle vertrouwen weer aan Hanny over. “

J. van Vught, Culemborg, 2020

“Hanny heeft het afscheid van mijn broer met respect naar de familie en naar volle tevredenheid verzorgd”.

Fam. Kaars, Kudelstaart, 2020