0345-549360

Nu regelen voor later

Vaak is er behoefte aan een voorbespreking als iemand gaat overlijden of als je nu alvast meer duidelijk wil voor later.

Zelf beslissen

Tegenwoordig kunnen we steeds meer zelf regelen en bepalen op allerlei gebieden. Het is dan ook vanzelfsprekend dat u zelf beslist hoe uw uitvaart eruit gaat zien of dat u nu al weet wat u te wachten staat als u binnenkort een uitvaart moet regelen voor een van uw dierbaren. Voorkom stress en ontzorg uw familie door nu al een uitvaart voor te bereiden.  Misschien heeft u vragen over het beschikbare budget van een verzekering of heeft u juist vragen over speciale wensen?

 

Inzicht in kosten

De uitvaartverzorgers van De Witte Roos geven u meer inzicht in mogelijkheden en kosten.

Tegenwoordig is besloten en intiem is het nieuwe gewoon. Maar groots en grootschalig in uw eigen stijl kan ook nog steeds. Als we ons maar aan de algemene regels houden. Wij informeren u over de mogelijkheden binnen deze regels voor een persoonlijk afscheid. Daarom komen we graag vrijblijvend bij u langs om alles persoonlijk met u door te spreken. Na dit gesprek ontvangt u een bevestiging met begroting van al uw wensen.

 

Tevreden over deze service

Sommige mensen zien er tegenop of hebben geen zin om hierover na te denken. Maar uit reacties blijkt dat na afloop van het gesprek iedereen erg tevreden is over deze service.

Bel of mail ons voor een voor een vrijblijvende afspraak.

Contact

terugkijken op afscheid

De Witte Roos Uitvaartverzorging / Hanny van Keulen, Gouwestraat 12, 4105 ZK Culemborg, 0345-549360 of 06-26236207  /info@dewitteroosuitvaartverzorging.nl| KvK 70959730 |  BTWnr NL112202949B02 / vrij van BTW / IBAN: NL10KNAB0257137122